Diensten

De Lesseps heeft verschillende diensten in haar assortiment, denk hierbij aan bijvoorbeeld Western Union. De financiële diensten zijn bedoeld voor de klant die gemakkelijk wereldwijd contant geld wilt versturen of ontvangen, maar ook voor de klant die zijn of haar rekeningen contant wilt betalen.

Het personeel van de Lesseps is volledig gecertificeerd en zijn bevoegd deze dienst voor u uit te voeren. Bekijk de diensten hier onder en klik door om meer te weten te komen over onze diensten.

U kunt ook in het weekend gebruikmaken van onze diensten, op zaterdag zijn wij geopend van 08:00 tot en met 17:00 uur.

Western Union

U kunt gemakkelijk wereldwijd contant geld versturen en ontvangen via Western Union® money transfer. De ontvanger kan het geld bij een Western Union kantoor, waar gewenst ter wereld, ophalen met een speciaal controlenummer (MTCN-code). Bij de dienst Western Union is er geen bankrekening of credit card nodig, echter worden betalingen via uw pinpas zeer gewaardeerd.

Kom meer te weten over Western Union

Pakketdienst

Bij Tabakspeciaalzaak de Lesseps kunt u via de volgende pakketdiensten: DHL-Parcel, DHL-Express, Homerr en Mondial Relay uw pakketje ophalen en retourneren. Let er op dat het bij ons niet mogelijk is om een pakket van PostNL te ontvangen en/of te retourneren.