Click & Collect

Makkelijk, snel en veilig producten reserveren Click & Collect

Click & Collect: Makkelijk, snel en veilig producten reserveren

Met Click & Collect reserveer je jouw favoriete artikelen eenvoudig door te bellen (030 2 444 333) of een WhatsApp-bericht te sturen. Je reservering staat klaar bij ons in de winkel tijdens het door u gekozen afhaalmoment.

Zo eenvoudig werkt Click & Collect:

Click

Geef telefonisch (030 2 444 333) of via een WhatsApp-bericht uw bestelling door aan een van onze medewerkers en kies daarna uw gewenste afhaalmoment.

Collect

Haal uw bestelling op bij ons in de winkel tijdens het door u gekozen afhaalmoment.

Maakt u liever gebruik van onze bezorgservice?

Bezorgservice

Wegens de aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus bezorgt de Lesseps nu ook thuis in de volgende postcodes: 3553, 3554 en 3555. Wij bezorgen onder andere staatsloten, tabaksartikelen, elektrische sigaretten en vloeistoffen, cadeaukaarten met liefde bij u thuis.

Hoe plaats ik een bestelling?

Bestellen gaat eenvoudig door te bellen of te WhatsAppen met de Lesseps. De betaling gaat via Tikkie/Betaalverzoek of contant aan de deur. Boven de € 25,- is de bezorging gratis (anders € 2,50).

Laatst bijgewerkt 1 januari 2021

Belangrijke mededeling coronavirus (COVID-19)

Tabakspeciaalzaak de Lesseps blijft geopend voor het afhalen van Click & Collect bestellingen, het afhalen van pakketten en het versturen en/of ontvangen van geld via Western Union.

Laatst bijgewerkt 14 december 2020